måndag 28 februari 2011














Idag hos Metropol Morgon FM 93,8
I morse kom Ossein för att hämta mig skjutsade mig till Sveriges Radio för att va med hos Metropol Morgon, gick ganska bra att lära Samanda men inte klart en imorgon är jag också där samma tid 8:30 ses där.





fredag 25 februari 2011


METROPOL MORGON FM 93,8 RADIO ST
Nu vecka 9 på Måndag Tisdag Onsdag alla dagar kl 8:30 på morgonen så kommer jag va hos Metropol Morgon hos Ison, vad det kommer handla är om utmaningar tattoos så de bara att lyssna.

Veckans gaddning hehe flummit.

torsdag 24 februari 2011


Äntligen dags för min granne frisörskan, det blev bara änglar vingarna idag men kommer sen att sättas en klassisk text i mitten med lite krumelur runt om sen.

onsdag 23 februari 2011

Funk 119

söndag 20 februari 2011


THE PERSIAN PRIDE Arash som är min revisor kom förbi idag för att gadda klart på konturerna på sin Uhura Mazda på låret, kommer snart med shadingen och bakgrunden sen.

fredag 18 februari 2011


Fortsättning på Kristoffers halv sleeve, vi blev klara på ena sidan av armen men kommer att fortsätta på insdan av biceps så snart.

onsdag 16 februari 2011

Alladin Ashkar - Rudeboys & Hata Polisen (Official Video)

Haha Alladin shoo tung låt free palestina.

tisdag 15 februari 2011




Idag blev det sista sittningen för Oskar på en Japanese gaddning en klassiker.

torsdag 10 februari 2011

onsdag 9 februari 2011

VI HAR EN NY ARTIST ROBIN FRÅN NO LIMIT TATTOO VÄLKOMMEN...






















































Jova och Ison var inne i studion Jova som hade bestämt sig för en ganska lätt röd ros idag men han håller på att fundera för en hel arm sleeve, det får vi hoppas för börjar gilla mer o mer hehe.

tisdag 8 februari 2011




Rex Tyrannosaurus rex som hon kallas för hehe var i studion ville fixa till sinna två leopard armar, jag fick förbättra till den enna arm men inte klart en kanske kommer att läggas färg på dom få se.

torsdag 3 februari 2011




Problem med datan men jobbar på det.
Patricios Virgin Mary från Chile, men inte klart fortsättning på huvudet sen.
Mikael Kocken kom till studion hade bestämt sig för sitt namn, bra ide att tycka om sig själv så mycket lita på sig själv.