onsdag 30 mars 2011

BROTHERS LOVE



Othman och Ali var här idag båda hade bestämt sig för en text Brothers Love som båda ska ha nästan samma stil på texten, så Othman var först idag så för imorn blir det för Ali .

Polynesian


Isam var igår här blev inte riktigt klar med hans Polynesian Style, men vi funderar också på att bygga in mot bröstet sen så vi vänta för nästa sittning får se långt vi kommer.

torsdag 24 mars 2011

Nate Dogg - These Days

(R.I.P)

onsdag 23 mars 2011

PERSIAN PRIDE


LOVE TIMES







BREDÄNG




Hijova Borta bra men Bredäng bäst,

lördag 19 mars 2011

Chancha Marrana


Lördags jobb

fredag 18 mars 2011

GOD`S
















Idag var det dags för Renes fortsättning på armsleeven, vi tänkte fixa till en ny bild som ska som ska passa in formen. Vi printade ut en bild av en staty ansikte på Jesus som passade in i sleeven, körde lite på fri hand på molnen på bakgrunden.
Vi fortsatte också på en till Gud som håller en åska, och håret o biceps fyllde vi i.

torsdag 17 mars 2011

Kartellen - Krig

Blue Dragon


Idag så kom Lisa för sin blå drake, det blir min första blå drake som jag ska gadda kul, den kommer ifrån ett Tv spel som jag har ingen aning om vad den heter men OK att testa nåt nytt. Det ska färgas omkring med lite ljus blåt som en flamma med lite vit också men vi hann bara en bit idag så vi får vänta för nästa.

onsdag 16 mars 2011






ONDA ÖGAT
Idag så kom Renes vän som är också stam kund här som ville fixa till sin onda öga på armen och på bakgrunden, som han har tagit bort den med laser innan på på bakgrunden på ögat.
Körde lite frihand på bakgrunden och så la vi en ros och fyrklöver fixade till med lite blåt på ögat också men inte klart kommer bli en hel arm sleeve snart.

torsdag 10 mars 2011


Idag så kom Lotta för sitt sista sittning, vi fixde till idag texten och den krumeluren på sidorna men vilken klant jag är glömde för första gången tatuera på den som står på SLARS men ska stå STARS glömde jag på (T) en liten strek som T har hahaha sånt som händer men det fixades till sist.

onsdag 9 mars 2011


Torrez Familjen var inne i studion idag vi körde idag en klassisk gaddning som ska föreställas sin far som har got bort, vi beklagar för det, vi tog bara konturerna idag vi får vänta för andra sittnigen för shadingen och kommer också en riktigt sjyst backgrund de får snart se.

fredag 4 mars 2011





Idag så kom Tina förbi studion för sina symboliska tatueringar som betyder väldigt mycket för henne som är från Egypten, det är en starkt minne sen hon va 6 år från en båt olycka, beklagar sorgen vila i frid.
Micke THE WING SHUE MAN kom till studion idag för fortsättning på vingarna på Thai Garuda, men vi har väldigt mycket kvar, och ska bli en hel ryggtavla som vi har bestämt spännande vad jag ska forma ihop med Simbolen Garuda.



onsdag 2 mars 2011

Ison tatuerar sig i Metropol Morgon
















Sista dan hos Metropol Morgon idag, Samanda lyckades med sin hjärta de är jag jätte glad för BRAVO Samanda hon lyssnade på mig, så klart TEKNIK, och Ison fick av mig två vackra Tattoo prickar hehe minsta gaddningen jag har gjort.
Har varit kul dom tre dagarna många frågor och morgon trött haha men tillbaka till studion skönt vi får se nästa projekt Nosvemos PEACE.

tisdag 1 mars 2011

Samanda tatuerar i Metropol Morgon




Andra dan hos Metropol Morgon.
Idag följde min dotter Isabelle med till Metropol har varit jätte nyfiken innan lite nervös också men kul för hennes sportlov och första Radio Live.
Jag fick lära lite idag Samanda att fylla i korset men imorn blir sista dan för henne och har valt en ny motiv ett lite hjärtat som hon kommer att tatuera på övnings skinn vi får se om hon lyckas.