torsdag 28 april 2011

BIG BOY

Börjar bli stor nu.

CLASSIC

lördag 16 april 2011

Labyrint - Kärleken?

Alladin Ashkar - Rudeboys & Hata Polisen (Official Video)

LABYRINT DAJANKO



Igår så kom Dajanko från Labyrint och Alladin Ashkar från GOTTSUNDA, de va ett tag sen jag träffade dom kul mycket kärlek i studion, fixade till Dajankos gamla gaddning på konturerna och i fyllningen men gick inte så mycket mer att förbättra till den stillen lämnade bara enkelt.

STUCK TATTOO



Ronny Hill med sin logga fick den igår nice.

torsdag 14 april 2011

PRAY




Lian var inne studion stuck tattoo idag, fick köra lite frihand byggde på lite till en klassisk ljus sida halvarm sleeve.

Al the jumper part 3

hehe Jakan Souht Hill

onsdag 13 april 2011

BROTHERS LOVE





tisdag 12 april 2011


Idag fortsatte jag med Johans armsleeve fixade till 3 st flygande demoner som slemmar med varandra, haha dom kanske gör så nice

måndag 11 april 2011

STUCK TATTOO







Jag kommer att ha stängt studion i Rotebro från 04/11 till 11/19 vill ni boka tid hos mig så de bara att ringa eller så kommer ni till Stuck tattoo i Frihemsplan adress Gjutargatan 8.

Idag så hoppade jag in hos Ronny Hill Stuck Tattoo deras kollega hade åkt bort, så nu kommer jag att va där i en vecka och 3 dar hos dom, kul att kunna umgås med min gamla kollega har inte haft tid innan att träffas så nu kikar vi, och nu på fredag blir det Tshirts Release Party i Stuck studion och andra prylar så de bara komma dit cheka dom nya händelse.

fredag 8 april 2011

SMITH & WESSON 500


Idag var det dags för Antonios älskade S&W 500 Magnum, vi fick för korta lite på revolvern men satt bra sen med jeansen nice.

torsdag 7 april 2011

SIMON LEONARDO



Idag var det dags för Daniel, vi körde en klassiker som man brukar göra skissade up texten på en bra form på bröstet nice.

tisdag 5 april 2011

Happiness is a mood not a destination



BROTHERS LOVE





söndag 3 april 2011

fUNK #37

fredag 1 april 2011

VIRGIN MARIA



Patricios andra sittning vi blev klara med Maria idag, men kommer snart till en påbyggnad arm sleeve.